Wegens omstandigheden tijdelijk gesloten.

 

Restaurant ‘De Haselderhof ‘

Heerlijk genieten op een unieke locatie.

Even bijkomen van de spannende grottentocht , de klim naar de Kasteelruïne of van een wandeling door Valkenburg? Dan ben je van harte welkom bij ‘De Haselderhof’ het nieuwe restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje Fair Trade koffie, smaakvolle streekgebonden maaltijden en een prachtig uitzicht over Valkenburg. Door de nieuwe lift en het invalidetoilet is ‘De Haselderhof’ voor iedereen toegankelijk.

Heerlijk lunchen of gezellig borrelen?

Bij ‘De Haselderhof’ kan het allemaal. Het gebruik van producten uit de streek vinden wij zeer belangrijk. Daarom gebruiken we de mooiste streekproducten en de lekkerste ingrediënten uit de wereld om je van een overheerlijke lunch of borrel te laten genieten. Natuurlijk serveren wij ook een heerlijk glas wijn of een mooi getapt glas bier erbij.

Een inspirerende omgeving nodig voor een vergadering of borrel?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er staat een ruime zaal tot uw beschikking die uitermate geschikt is voor vergaderingen, workshops en borrels. Natuurlijk zorgen wij voor een gezonde lunch of heerlijk diner.

Je sprookjesbruiloft vieren?

Je kunt trouwen op de Kasteelruïne, in de ondergrondse kapel of in en rond ‘De Haselderhof’. Van ceremonie tot diner en van receptie tot knalfeest, het is allemaal mogelijk. Graag vertellen wij er alles over in een persoonlijk gesprek.

Earth Coffee, you never drink alone.

In samenwerking met de ambachtelijke koffiebrander Mocca d’Or serveren wij EARTH Coffee. EARTH Coffee is een prachtige biologische espressomelange op basis van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua. De nettowinst uit EARTH Coffee wordt, net als de opbrengst van EARTH Water, geïnvesteerd in waterprojecten. Tevens worden via de Mocca d’Or Foundation duurzame projecten in koffieproducerende landen ondersteund die direct van invloed zijn op de verbetering van de leefomstandigheden van de koffieboeren op deze plantages. Via de website van EARTH Coffee kun je de projecten volgen die met de opbrengsten worden ondersteund. Al onze koffiespecialiteiten zullen worden gemaakt met deze bijzondere koffie.

Voor meer informatie kun je bellen naar 043-8200225 of bezoek hun website.

Meer Het bezoek

Activiteiten

Alle activiteiten