Kasteelruine Fluweelengrot Valkenburg logo

Rooftopbar Tash

Heerlijk genieten op een unieke locatie
Prachtig uitzicht over Valkenburg bij de Haselderhof

Rooftopbar Tash

Even bijkomen van de spannende grottentocht , de klim naar de Kasteelruïne of van een wandeling door Valkenburg? Dan ben je van harte welkom bij ‘Rooftopbar Tash’ het nieuwe restaurant aan de voet van de Kasteelruïne van Valkenburg. 

Heerlijk lunchen of gezellig borrelen?

Bij ‘Rooftopbar Tash’ kan het allemaal. Het gebruik van producten uit de streek vinden wij zeer belangrijk. Daarom gebruiken we de mooiste streekproducten en de lekkerste ingrediënten uit de wereld om je van een overheerlijke lunch of borrel te laten genieten. Natuurlijk serveren wij ook een heerlijk glas wijn of een mooi getapt glas bier erbij.

Een inspirerende omgeving nodig voor een vergadering of borrel?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er staat een ruime zaal tot uw beschikking die uitermate geschikt is voor vergaderingen, workshops en borrels. Natuurlijk zorgen wij voor een gezonde lunch of heerlijk diner.

Je sprookjesbruiloft vieren?

Je kunt trouwen op de Kasteelruïne, in de ondergrondse kapel of in en rond ‘Rooftopbar Tash’. Van ceremonie tot diner en van receptie tot knalfeest, het is allemaal mogelijk. Graag vertellen wij er alles over in een persoonlijk gesprek.

Ontdek Nederlands enige hoogteburcht

Hoog torenen de resten van het eens zo imposante Kasteel, Nederlands enige hoogteburcht, boven het gezellige vestingstadje uit.

Foto van de kasteelruine in Valkenburg
Kasteelruïne
Beleef de Middeleeuwen in de Kasteelruine in Valkenburg

De vluchtgangen van de Fluweelengrot leiden naar de Kasteelruïne. Ga hier terug naar de tijd van ridders en jonkvrouwen. Wandel door de ridderzaal, de wapenkamer en de kapel van Nederlands enige hoogteburcht.

Fluweelengrot
Een van de oudste gangenstelsels van Zuid-Limburg: De Fluweelengrot
De Fluweelengrot, één van de oudste ondergrondse gangenstelsels van Zuid-Limburg. Ervaar zelf de verhalen over de blokbrekers, de schuilplekken, schilderingen en sculpturen.

Daalhemerweg 27 | 6301 BJ Valkenburg aan de Geul

Gratis toegang met de museumkaart!

Download onze AR-app voor de
volledige beleving van het kasteel!