Kasteelruine Fluweelengrot Valkenburg logo

Kerstmarkt Valkenburg 2023

Dé ondergrondse kerstbeleving van Valkenburg!
Kerstmarkt in de Fluweelengrot

Kerstmarkt Fluweelengrot

De Kerstmarkt Fluweelengrot bezoek je in Valkenburg aan de Daalhemerweg 27. Je wordt verwelkomd door ons gezellige buitenplein, waarna je als volgt de historische grot inloopt. Volg de route van het gangenstelsel en laat je onderweg betoveren door de kraampjes en feestelijke decoratie.

Alle informatie Kerstmarkt Fluweelengrot

Dé ondergrondse kerstbeleving van 2023 is te bezoeken van 17 november tot en met 30 december. Op 25 december zijn wij gesloten. Voor de 24ste keer wordt de Fluweelengrot, gelegen aan de Daalhemerweg 27 in Valkenburg a/d Geul, omgetoverd tot de unieke, sfeervolle, internationaal bekende ‘kerstmarkt Fluweelengrot’.

In deze eeuwenoude, sprookjesachtige omgeving vind je vele, in kerstsfeer versierde stands, met kerst- en cadeauartikelen voor iedereen. Het kerstuitje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder te genieten van een hapje en drankje.
Ook deze mogelijkheid bieden wij met diverse stands, het horecagedeelte in de grot en op het prachtig gedecoreerde plein.

Let op: De Museumkaart is niet geldig voor de Kerstmarkt Fluweelengrot.

Tip: Combineer bezoek aan Kerstmarkt met Kasteelruïne Valkenburg!

Maak je Kerstmarkt bezoek nóg specialer! Een bezoek aan de Kerstmarkt Fluweelengrot is perfect te combineren met een bezoek aan de Kasteelruïne. Vanaf de Kasteelruïne zie je de sfeer en de vele lampjes van kerststad Valkenburg van bovenaf!

Er worden ook persoonlijke rondleidingen gegeven (vanaf 10 personen). Intiem en heel bijzonder: zo maak je jouw bezoek aan Valkenburg echt onvergetelijk.

Bestel nu je kaarten!

Bezoek aan
Kerstmarkt Fluweelengrot

Van 17 november t/m 30 december ’23 zijn de ondergrondse gangen van de Fluweelengrot gevuld met kerstmagie.

Bezoek aan
Kasteelruïne Valkenburg

De rijke Middeleeuwen worden weer werkelijkheid bij een bezoek aan de Kasteelruïne van Valkenburg aan de Geul.

Rondleiding Kasteelruïne Valkenburg

Reserveer een overgetelijke rondleiding (al mogelijk vanaf 10 personen) op de enige resterende hoogteburcht van Nederland.

Sinds 2016 is de organisatie van de kerstmarkt Fluweelengrot in handen van Stichting Valkenburg events. Voor meer informatie over de kerstmarkt, bekijk www.kerstmarkt-fluweelengrot.nl.

Wij wensen je veel plezier in Kerststad Valkenburg!

Daalhemerweg 27 | 6301 BJ Valkenburg aan de Geul

Gratis toegang met de museumkaart!

Download onze AR-app voor de
volledige beleving van het kasteel!